Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzlu çay görmek

Rüyada buzlu çay görmek

Rüyada buzlu çay görmek maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, düşmanlarının güçleneceğine, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, mutluluk dolu haberler alınacağına işarettir.

Rüyada buzlu çay gördüyseniz:

  • Sizi aşağı çeken olumsuz kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada buzlu çay görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada buz pateni yapmak daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada buzdan deniz görmek atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine işarettir.

Rüyada buzda paten kaymak ferah bir eve geçileceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada buzlu kola içmek haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada denizin içinde buz görmek sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına yorulur.

Rüyada buzlu kar görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, kötü gününden de geri duracağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada buzlu havuzda yüzmek daha büyük adımlar atılacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments