Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzu kırmak

Rüyada buzu kırmak

Rüyada buzu kırmak bereketin ve verimin hâkim olacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, rahata kavuşmaya, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine delalet eder.

Rüyada buzu kırmak gördüyseniz:

  • Hayatınızın bazı bölümlerinde önemli bir yükselme yaşanabilir.

Rüyada buzlu cam kırmak mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına işaret eder.

Rüyada buzu kırmak elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine inanılır.

Rüyada buz kırmak işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, kazancın artacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada inek ve buza görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada denizin içinde buz görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına delalettir.

Rüyada buzlu yer görmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına işarettir.

Rüyada buzlu suyun içine düşmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buz sarkıtları görmek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, deneyim kazanacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments