Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel söz söylemek

Rüyada güzel söz söylemek

Rüyada güzel söz söylemek huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına işarettir.

Rüyada güzel söz söylemek gördüyseniz:

  • İş hayatınızın ya da ulaşmak istediğiniz hayallerin özel yaşamınızdan etkilenmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada birine güzel söz söylemek endişelerin sona ereceğine, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada güzel söz söylemek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada kulağa söz söylemek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, hayırla yad etmeye, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Rüyada birisine söz söylemek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine yorulur.

Rüyada dini sözler söylemek evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada büyülü sözler söylemek takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine söz söylemek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada söz söylemek zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments