Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük balığın küçük balığı yediğini görmek

Rüyada büyük balığın küçük balığı yediğini görmek

Rüyada büyük balığın küçük balığı yediğini görmek özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine delalettir.

Rüyada büyük balığın küçük balığı yediğini gördüyseniz:

  • Olayları değerlendirirken duygularınızla değil, mantığınızla hareket edin.

Rüyada büyük balığın küçük balığı yediğini görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine işarettir.

Rüyada büyük küçük balıklar görmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada büyüklü küçüklü balık görmek hafifleyeceğine, başarılı olacağına, herkesin takdirini toplayacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada büyük ve küçük balık görmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük ve büyük balık görmek tecrübelerini aktaracağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine işarettir.

Rüyada büyük küçük balık görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, tatsız günlerin geride bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük büyük balık görmek istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına rivayet eder.

Rüyada büyük balık yediğini görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments