Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir zat görmek

Rüyada büyük bir zat görmek

Rüyada büyük bir zat görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, kişinin geri planda kalacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına işarettir.

Rüyada büyük bir zat gördüyseniz:

  • Konuşkanlığınızın artması ile çevreyi etkileyebilmek için yeni stratejiler geliştirme imkanını bulabileceksiniz.

Rüyada büyük zatların mezarını görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına işaret eder.

Rüyada büyük zatın mezarını görmek herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına rivayet eder.

Rüyada büyük bir zat görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına işaret eder.

Rüyada büyük zat mezarı görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, zorlukların bu sayede aşılacağına tabir olunur.

Rüyada büyük bir zatı görmek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına işarettir.

Rüyada büyük zat görmek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine inanılır.

Rüyada büyük bir zatın öldüğünü görmek kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına işaret eder.

Rüyada büyük zatların elini öpmek iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments