Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kase kırmak

Rüyada kase kırmak

Rüyada kase kırmak elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, arkadaştan görülecek faydaya, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine delalettir.

Rüyada kase kırmak gördüyseniz:

  • Belli ilişkileri ya da etkileşimleri en iyi şekilde yönetme konusunda sezgileriniz sizi doğru yönlendirebilir.

Rüyada kase kırmak anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada cam kase kırmak rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam kase almak böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine rivayet eder.

Rüyada gümüş kase görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına işaret eder.

Rüyada kırık kase görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, maddi zarar edeceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına delalet eder.

Rüyada bir kase süt görmek aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine delalet eder.

Rüyada kase satın almak hayır işlerinden geri kalmayacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine işarettir.

Rüyada cam kase yemek yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments