Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş kase görmek

Rüyada gümüş kase görmek

Rüyada gümüş kase görmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, rütbe edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada gümüş kase gördüyseniz:

  • Siz bir erkek seniz karşı cins ilişkilerinde, kadınsanız maddi konularda şanslısınız.

Rüyada gümüş kase görmek çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kase görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada cam kase yemek aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine alamet eder.

Rüyada bakır kase görmek büyük işlere girileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine rivayet eder.

Rüyada cam kaseler görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine delalet eder.

Rüyada cam kase kırmak başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, gönül yaralarının iyileşeceği, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine alamet eder.

Rüyada kase görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın kase görmek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments