Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir insanı küçük görmek

Rüyada büyük bir insanı küçük görmek

Rüyada büyük bir insanı küçük görmek fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine alamet eder.

Rüyada büyük bir insanı küçük gördüyseniz:

  • Somut veya soyut anlamda seyahatler söz konusu olabilir.

Rüyada büyük insanı küçük görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına delalet eder.

Rüyada büyük bir insanı küçük görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük ve küçük fare görmek kimseye borçlanmayacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada küçük büyük yılanlar görmek sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada küçük ve büyük köpek görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine delalet eder.

Rüyada büyük ve küçük altın görmek problemleri teker teker çözeceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına alamet eder.

Rüyada büyük küçük balıklar görmek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük ve küçük abdestini yapmak maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments