Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük ve küçük fare görmek

Rüyada büyük ve küçük fare görmek

Rüyada büyük ve küçük fare görmek mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, çok güzel günler geçireceğine, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına işaret eder.

Rüyada büyük ve küçük fare gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi, ortaklığınızı veya iş birliğinizi sonlandırabilir, yeniden düzenleyebilir veya ilişkide değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada büyük ve küçük fare görmek çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük ve büyük fare görmek rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına inanılır.

Rüyada ölü küçük fare görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, dinamik olacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada küçük gri fare görmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük beyaz fareler görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına inanılır.

Rüyada çok küçük fare görmek muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük fare kovalamak yüksek mevkilerde işlere gireceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine alamet eder.

Rüyada küçük siyah fareler görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments