Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok küçük fare görmek

Rüyada çok küçük fare görmek

Rüyada çok küçük fare görmek güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, sevdiklerine kavuşacağına, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına inanılır.

Rüyada çok küçük fare gördüyseniz:

  • Güçsüzlük veya isteksizlik gösteriyorsunuz, bunu engellemelisiniz.

Rüyada siyah küçük fare görmek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada küçük fare kovalamak sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına inanılır.

Rüyada evde küçük fare görmek uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz küçük fare görmek kazancın yetmez olacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, hanesinin bollukla dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük fare yakalamak daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada küçük beyaz fareler görmek hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına delalet eder.

Rüyada büyük ve küçük fare görmek maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, uykusuz geceler yaşayacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada küçük beyaz fare görmek sıkıntı çekeceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments