Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük siyah fareler görmek

Rüyada küçük siyah fareler görmek

Rüyada küçük siyah fareler görmek hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük siyah fareler gördüyseniz:

  • Ağzınızdan kaçırmanız durumunda aleyhinize kullanabilecek kişiler olabilir.

Rüyada siyah küçük fare görmek girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük siyah fareler görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz küçük fare görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, işlerini yoluna koymayı başaracağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük beyaz fareler görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine inanılır.

Rüyada küçük gri fare görmek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, ekmek ve dünya malı alacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine yorulur.

Rüyada küçük beyaz fare görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük ve büyük fare görmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada evde küçük fare görmek sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments