Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü küçük fare görmek

Rüyada ölü küçük fare görmek

Rüyada ölü küçük fare görmek sevinçli bir hayat süreceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölü küçük fare gördüyseniz:

  • Zor zamanlar geçiren kişilere yardımcı olmak için elinizden gelenden fazlasını yapmaya çalışmalısınız.

Rüyada ölü küçük fare görmek herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına yorulur.

Rüyada siyah küçük fare görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine işaret eder.

Rüyada küçük fare görmek elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına işarettir.

Rüyada evde küçük fare görmek üstün başarılar alacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, başarısız ve mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada küçük beyaz fareler görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine inanılır.

Rüyada büyük ve küçük fare görmek isteklerinin yerine geleceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük siyah fareler görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük gri fare görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments