Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük birini küçük görmek

Rüyada büyük birini küçük görmek

Rüyada büyük birini küçük görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, bir organizasyona katılacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada büyük birini küçük gördüyseniz:

  • Bazı konuların bir kenara itilmesi problemleri büyütebilir.

Rüyada büyük küçük yılan görmek sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada büyük birini küçük görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, kısmetinin açılacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına delalettir.

Rüyada büyük adamı küçük görmek ayrıcalık elde edeceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyüklü küçüklü yılan görmek bunalıma düşeceğine, layık olduklarına sahip olacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine delalet eder.

Rüyada büyük ve küçük balık görmek sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada büyük ve küçük yılan görmek güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada küçük ve büyük köpek görmek üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük ve büyük fare görmek kendinden emin adımlar atacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, sağlığının yerinde kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments