Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük ve kalın yılan görmek

Rüyada büyük ve kalın yılan görmek

Rüyada büyük ve kalın yılan görmek iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına yorulur.

Rüyada büyük ve kalın yılan gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi gösterebileceğiniz yatırımlara yönelmelisiniz.

Rüyada büyük ve kalın yılan görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalın büyük yılan görmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına tabir olunur.

Rüyada büyük kalın yılan görmek kısmetinin bollaşacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalın yılanlar görmek kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına işarettir.

Rüyada kalın uzun yılan görmek iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, yoğun duygular yaşayacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine inanılır.

Rüyada kalın yılan görmek boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına yorulur.

Rüyada kısa ve kalın yılan görmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalın siyah yılan görmek yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments