Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalın siyah yılan görmek

Rüyada kalın siyah yılan görmek

Rüyada kalın siyah yılan görmek her istediğini alabileceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalın siyah yılan gördüyseniz:

  • Çevrenizin garip karşılayabileceği kimselerle ilişki geliştirme meylinde olmanız olasıdır.

Rüyada kalın siyah yılan görmek herkesin karşısında el pençe divan duracağına, sorunlarını teker teker aşacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah kalın yılan görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, güzel günlerle tanışılacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kısa ve kalın yılan görmek bunun için Allah’a şükredeceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kalın sarı yılan görmek hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kısa kalın yılan görmek bundan hayır göreceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalın bir yılan görmek deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalın yılanlar görmek sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, her zaman hak ettiğini alacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok kalın yılan görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments