Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa ve kalın yılan görmek

Rüyada kısa ve kalın yılan görmek

Rüyada kısa ve kalın yılan görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine tabir olunur.

Rüyada kısa ve kalın yılan gördüyseniz:

  • Olaylar aslında göründüğü gibi olmayabilir, karışıklıklar söz konusu olabilir, hiçbir şey net olmayabilir ya da gerçekçilikten çok uzak olabilir.

Rüyada kısa kalın yılan görmek çok güzel işlere gireceğine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kısa ve kalın yılan görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine yorulur.

Rüyada kalın sarı yılan görmek kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük kalın yılan görmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalın büyük yılan görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına inanılır.

Rüyada kalın yeşil yılan görmek yüksek mevkilere getirileceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine işaret eder.

Rüyada siyah kalın yılan görmek başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalın yılan görmek zorlukların yakın zamanda biteceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments