Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalın uzun yılan görmek

Rüyada kalın uzun yılan görmek

Rüyada kalın uzun yılan görmek ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kalın uzun yılan gördüyseniz:

  • Gelişmeler belli başlı olayların nedenlerini veya meydana gelme sebeplerini anlamanızı sağlayabilir.

Rüyada kalın uzun yılan görmek hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, ayıplanacağına tabir olunur.

Rüyada büyük kalın yılan görmek iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok kalın yılan görmek özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kısa ve kalın yılan görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına rivayet eder.

Rüyada kalın yılanlar görmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza işarettir.

Rüyada kalın siyah yılan görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada kalın sarı yılan görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kalın yılan görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, problemleri teker teker çözeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments