Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalın büyük yılan görmek

Rüyada kalın büyük yılan görmek

Rüyada kalın büyük yılan görmek rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, ölümcül hastalıklara işaret, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalın büyük yılan gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi içieren ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Rüyada kalın büyük yılan görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada büyük ve kalın yılan görmek adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına rivayet eder.

Rüyada büyük kalın yılan görmek sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalın yılan görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kalın siyah yılan görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, ileriye gideceğine tabir olunur.

Rüyada kalın uzun yılan görmek anne babanın üzüntü duyacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok kalın yılan görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına işaret eder.

Rüyada kalın yılanlar görmek sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments