Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalın yılan görmek

Rüyada kalın yılan görmek

Rüyada kalın yılan görmek tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalın yılan gördüyseniz:

  • Bazı olaylara şüpheyle yaklaşılmasında, gerçeklerin kontrol edilerek kabullenilmesinde veya güvenilmez kişilerin sözlerine göre hareket edilmemesinde fayda var.

Rüyada kalın uzun yılan görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Rüyada kalın yılanlar görmek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına alamet eder.

Rüyada kalın yeşil yılan görmek hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada kalın sarı yılan görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok kalın yılan görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada büyük ve kalın yılan görmek kötü durumlara düşürüleceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına işarettir.

Rüyada kalın bir yılan görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına işaret eder.

Rüyada kalın yılan görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments