Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük uyuyan yılan görmek

Rüyada büyük uyuyan yılan görmek

Rüyada büyük uyuyan yılan görmek sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına yorulur.

Rüyada büyük uyuyan yılan gördüyseniz:

  • Gerçekleştirrme ihtimaliniz olmayan sözler vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada küçük büyük yılanlar görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde büyük yılan görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada büyük gri yılan görmek muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine inanılır.

Rüyada siyah büyük bir yılan görmek farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok büyük siyah yılan görmek ticaretin değer ve hız kazanacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada büyük boz yılan görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, kazancının daha da artacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük yılan görmek başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı büyük yılan görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments