Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük boz yılan görmek

Rüyada büyük boz yılan görmek

Rüyada büyük boz yılan görmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, makamının tehlikeye gireceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük boz yılan gördüyseniz:

  • Tartışma ortamlarından kaçmak zor olabilir.

Rüyada büyük boz yılan görmek varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada boz yılan öldürmek hayatının zorlaşacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, hayatın temposunun yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bozulan düğün görmek rızkının çeşitleneceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada boz ayı öldürmek işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine delalet eder.

Rüyada bozulmuş yemek görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, müjdeli bir haber alacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine inanılır.

Rüyada kızlık zarının bozulmasını görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, bol rızık ve para sahibi olacağına, tövbelerin kabul olacağına işaret eder.

Rüyada bekaretin bozulmasını görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına delalet eder.

Rüyada bozulmuş turşu görmek kendisinden hayır beklenemeyen dosta, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments