Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük yılan görmek

Rüyada büyük yılan görmek

Rüyada büyük yılan görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına inanılır.

Rüyada büyük yılan gördüyseniz:

  • Duygular mantığın önüne geçebilir.

Rüyada kara büyük yılan görmek hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük ve çok yılan görmek çok mutlu ve sevinçli olacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine işarettir.

Rüyada büyük siyah yılan öldürmek başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada büyük uzun yılan görmek kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, hanenizde bolluk olacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada büyük ölmüş yılan görmek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde büyük yılan görmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, çok başarılı olacağına yorulur.

Rüyada büyük yılanlar görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine işarettir.

Rüyada evinde büyük yılan görmek eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, ticaret ehli kimse olacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments