Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük gri yılan görmek

Rüyada büyük gri yılan görmek

Rüyada büyük gri yılan görmek çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, daima zinde ve genç kalacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, kazancının eksilmeyeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine, büyük problemler yaşanacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine alamet eder.

Rüyada büyük gri yılan gördüyseniz:

  • Hayatınızda büyük adımlar atmak üzeresiniz.

Rüyada büyük gri yılan görmek inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına işarettir.

Rüyada koyu gri yılan görmek farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine işarettir.

Rüyada küçük gri yılan görmek elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada gri renk yılan görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, insanlarla tartışacağına yorulur.

Rüyada gri yılan görmek zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada açık gri yılan görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine yorulur.

Rüyada gri yılan öldürmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada büyük su yılanı görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, çok kolay bir hayatı olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments