Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük uçurtma görmek

Rüyada büyük uçurtma görmek

Rüyada büyük uçurtma görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, üzücü haberler alacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük uçurtma gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanın, belli konularda iş birliği yapmak ya da bir partnerle ilerlemek pek çok şeyi kolaylaştırabilir.

Rüyada büyük uçan böcek görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada uçan büyük balık görmek işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, güçten düşeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada uçan büyük kuşlar görmek kötü günler yaşanacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına alamet eder.

Rüyada büyük uçurtma görmek üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına delalet eder.

Rüyada büyük uçan balon görmek tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük uçan balık görmek şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine yorulur.

Rüyada büyük uçan yılan görmek hayırsız olaylar yaşayacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçan büyük böcek görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments