Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan büyük kuşlar görmek

Rüyada uçan büyük kuşlar görmek

Rüyada uçan büyük kuşlar görmek işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına delalet etmektedir.

Rüyada uçan büyük kuşlar gördüyseniz:

  • Gökcisimlerinin ters açıları sizi ileri geri konuşmaya, bazı kimselerin arkasından yıkıcı dedikodular yapmaya itiyor.

Rüyada uçan büyük kuşlar görmek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, atılan adımların zarar vereceğine, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunun uçmasını görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada uçan deve kuşu görmek çok sayıda borca gireceğine, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına delalet eder.

Rüyada serçe kuşunu uçurmak çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine işarettir.

Rüyada muhabbet kuşunun uçtuğunu görmek iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına tabir olunur.

Rüyada uçamayan muhabbet kuşu görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına delalet eder.

Rüyada uçan beyaz kuşlar görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu uçurmak bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments