Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan büyük balık görmek

Rüyada uçan büyük balık görmek

Rüyada uçan büyük balık görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, gitmediği yerlere gideceğine, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine inanılır.

Rüyada uçan büyük balık gördüyseniz:

  • İltifatlar kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada uçan büyük balık görmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, hayallerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük uçan balık görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, gözyaşı dökeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük uçan böcek görmek bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, adını herkese duyuracağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük uçan yılan görmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada uçan büyük kuşlar görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına işarettir.

Rüyada büyük uçan balon görmek sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına yorulur.

Rüyada büyük uçurtma görmek hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına rivayet eder.

Rüyada uçan büyük böcek görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, iş hayatında günah işleyeceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments