Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük uçan balık görmek

Rüyada büyük uçan balık görmek

Rüyada büyük uçan balık görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, diplomalarının artacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, bereketli bir döneme girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, rakiplerine yenileceğine, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada büyük uçan balık gördüyseniz:

  • Neler yapabileceğinizi görmek isteyen kişilerle açık konuşmalısınız.

Rüyada uçan büyük balık görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, dertlerin başlayacağına delalettir.

Rüyada büyük uçan balık görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına işarettir.

Rüyada büyük uçurtma görmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, şifa bulacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada büyük uçan yılan görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, iftiraya uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük uçan böcek görmek hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, yıkılacağına, üzüleceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına rivayet eder.

Rüyada uçan büyük kuşlar görmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçan büyük böcek görmek çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük uçan balon görmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments