Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan büyük böcek görmek

Rüyada uçan büyük böcek görmek

Rüyada uçan büyük böcek görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçan büyük böcek gördüyseniz:

  • Bağlılığınız karşılıksız kalmayacak.

Rüyada büyük uçan böcek görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, birlikte kâh ağlayacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçan büyük böcek görmek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada uçan böcek öldürmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına alamet eder.

Rüyada uçuşan böcekler görmek garanti olacak bir yer edineceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada uğur böceği uçurmak rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, beklentilerine ulaşacağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada evde uçan böcek görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine delalet eder.

Rüyada uçan kara böcek görmek kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına işarettir.

Rüyada uçan yeşil böcek görmek çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments