Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinde büyük yılan görmek

Rüyada evinde büyük yılan görmek

Rüyada evinde büyük yılan görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına tabir olunur.

Rüyada evinde büyük yılan gördüyseniz:

  • İmajınızı korumalısınız.

Rüyada evin içinde büyük yılan görmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına işaret eder.

Rüyada evinde büyük yılan görmek amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, ailesini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada evin içine büyük abdestini yapmak hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına inanılır.

Rüyada evinde devlet büyüğü görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, mesleğindeki statüsünün de artacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada evinde büyük fare görmek çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde büyük balık görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine işarettir.

Rüyada büyük bir evinin olduğunu görmek borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine alamet eder.

Rüyada evin içine büyük abdest yapmak çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, işinin başından ayrılmayacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments