Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük silahla ateş etmek

Rüyada büyük silahla ateş etmek

Rüyada büyük silahla ateş etmek kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, şansın ve bahtının da açılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada büyük silahla ateş etmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun etmeyi her şeyin önünde tutmalısınız.

Rüyada büyük silahla ateş etmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına tabir olunur.

Rüyada silahtan ateş çıktığını görmek sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada ateşli silahla yaralanmak çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına alamet eder.

Rüyada silahla ateş edeni görmek ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, borca batacağına alamet eder.

Rüyada birinin sana silahla ateş ettiğini görmek yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla ateş edilmesini görmek başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine tabir olunur.

Rüyada silahla ateş altında kalmak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına yorulur.

Rüyada ateşli silah görmek bir süre zorluk çekeceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments