Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla ateş edeni görmek

Rüyada silahla ateş edeni görmek

Rüyada silahla ateş edeni görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine delalettir.

Rüyada silahla ateş edeni gördüyseniz:

  • Kendi yargılarınıza güvenmelisiniz.

Rüyada silahla ateş eden birini görmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla ateş edememek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, şansının açık olacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada ateş eden silah görmek insan sevindireceğine, dua alacağına, rahat şekilde yaşayacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada silahla ateş edeni görmek eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına alamet eder.

Rüyada ateş eden asker görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada ateş eden birini görmek acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, eline büyük paralar geçeceğine tabir olunur.

Rüyada ateş eden adam görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, yepyeni biri haline geleceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada havaya ateş eden birini görmek sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, onlara galip geleceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments