Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahtan ateş çıktığını görmek

Rüyada silahtan ateş çıktığını görmek

Rüyada silahtan ateş çıktığını görmek rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahtan ateş çıktığını gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler, aşk hayatınız veya finansal büyüme sağlayacak konularda sizi doğru yönlendirecekler.

Rüyada silahtan ateş çıktığını görmek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına işarettir.

Rüyada silahla ateş edeni görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına inanılır.

Rüyada silahla ateş görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, daha çok iş yapacağına inanılır.

Rüyada birinin sana silahla ateş ettiğini görmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına delalettir.

Rüyada silahın ateş ettiğini görmek işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada silahla ateş edilmesi görmek iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada silahla ateş altında kalmak fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük silahla ateş etmek dertlerin günden güne artacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments