Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altı sayısını görmek

Rüyada altı sayısını görmek

Rüyada altı sayısını görmek çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada altı sayısını gördüyseniz:

  • Arkadaş çevreniz vasıtasıyla tanışacağınız birisinden ani bir yaklaşım görebilir, bir yere davet edilebilirsiniz.

Rüyada altı sayısını görmek kısmetlerinin bollaşacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine alamet eder.

Rüyada çok sayıda toplu iğne görmek yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına delalettir.

Rüyada çok sayıda altın bulmak üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayırlı günler yaşayacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına delalet eder.

Rüyada çok sayıda diş görmek musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına inanılır.

Rüyada üç basamaklı sayı görmek sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada çok sayıda hamam böceği görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok sayıda iğne görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine işaret eder.

Rüyada beş sayısı görmek haksızlığa uğranacağına, hayallerine ulaşacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments