Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda büyük balık görmek

Rüyada çok sayıda büyük balık görmek

Rüyada çok sayıda büyük balık görmek sorunları başarıyla çözmeye, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, müjdeli bir haber alacağına inanılır.

Rüyada çok sayıda büyük balık gördüyseniz:

  • Başladığınız şeyleri bitirmelisiniz.

Rüyada çok sayıda büyük balık görmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük sayılar görmek rahat erileceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına delalettir.

Rüyada büyük sayı görmek imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sayısız balık görmek işlerin yoluna gideceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda balık tutmak gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına delalet eder.

Rüyada çok sayıda balık görmek bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, iyi geçim halinde kalacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok sayıda küçük balık görmek çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eliyle büyük balık yakalamak bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments