Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük satin mezarını görmek

Rüyada büyük satin mezarını görmek

Rüyada büyük satin mezarını görmek kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, her istediğini alabileceğine delalet eder.

Rüyada büyük satin mezarını gördüyseniz:

  • Çevrenizde size zorluk çıkartmak isteyen bir kimse bulunabilir.

Rüyada büyük zat mezarı görmek sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük bir mezar görmek sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada büyük mezar görmek toplum için faydalı işler yapacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına inanılır.

Rüyada büyük zatın mezarını görmek yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük zatların mezarını görmek işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine işaret eder.

Rüyada devlet büyüğünün mezarını görmek ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük satin mezarını görmek zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evliyanın mezarını görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, kazancın ikiye katlanacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments