Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir mezar görmek

Rüyada büyük bir mezar görmek

Rüyada büyük bir mezar görmek kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, kazancının da eksilmeyeceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına inanılır.

Rüyada büyük bir mezar gördüyseniz:

  • İş veya finans hayatında bazı aksaklıklara neden olacak tutumlar gösterebilirsiniz.

Rüyada devlet büyüğünün mezarını görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük satin mezarını görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına inanılır.

Rüyada büyük bir mezar görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına delalet eder.

Rüyada büyük mezar görmek kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada büyük zat mezarı görmek rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük zatların mezarını görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük zatın mezarını görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada eşinin mezar taşını görmek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments