Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşun mermi görmek

Rüyada kurşun mermi görmek

Rüyada kurşun mermi görmek ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, anlaşmalardan cayılacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada kurşun mermi gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyette olursanız olun, maddi konulardaki beklentilerinizin sizi hayal kırıklığına uğratması olasıdır.

Rüyada kurşun mermi görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına alamet eder.

Rüyada kurşun mermisi görmek çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mermilerden kaçmak sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gümüş mermi görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına işarettir.

Rüyada elinde mermi tutmak yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada mermiyle yaralanmak hayırlı ve güzel haberler alacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, anne babanın birbirine düşeceğine işarettir.

Rüyada silah mermisi görmek eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına inanılır.

Rüyada birinden mermi almak yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments