Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beton merdivenden çıkmak

Rüyada beton merdivenden çıkmak

Rüyada beton merdivenden çıkmak ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, kişiye hep umut olacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada beton merdivenden çıkmak gördüyseniz:

  • Daha ilginç kişiler veya diğer fırsatlar sizi bekliyor.

Rüyada beton merdivenden çıkmak işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada beton merdiven çıkmak ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, daha fazla başarı kazanılacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına inanılır.

Rüyada beton merdivenden inmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına işarettir.

Rüyada beton merdiven yapmak aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, parasının ve malının çoğalacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine rivayet eder.

Rüyada betondan yapılmış merdiven görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada beton merdiven görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, birçok kişinin yardımına koşulacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada betondan merdiven görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada beton merdiven yıkamak moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments