Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük mekanlar görmek

Rüyada büyük mekanlar görmek

Rüyada büyük mekanlar görmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, güleceğine alamet eder.

Rüyada büyük mekanlar gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız olumsuzlukların en önemli sebeplerinden biri aşırı titiz davranmanızdır.

Rüyada büyük mekan görmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük mekanlar görmek atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, yiyip içeceğine rivayet eder.

Rüyada mekan sahibi olmak sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına tabir olunur.

Rüyada tarihi bir mekan görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada mekan açmak ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ferah mekan görmek kısmetinin her zaman açık olacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada içkili mekan görmek elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel bir mekan görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments