Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük mekan görmek

Rüyada büyük mekan görmek

Rüyada büyük mekan görmek para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, çok başarılı işlere adım atacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, ister istemez çok üzüleceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük mekan gördüyseniz:

  • Fırsatları değerlendirin.

Rüyada büyük mekan görmek böylece hayata yeniden sarılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada büyük mekanlar görmek kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, kendisine gelemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada içkili mekan görmek işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarihi mekan gezmek anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada mekan yatak görmek kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada mekan değiştirmek tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine işarettir.

Rüyada mekan görmek kafasının karışacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına işarettir.

Rüyada beyaz mekan görmek bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, işlerinin karışacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments