Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mekan sahibi olmak

Rüyada mekan sahibi olmak

Rüyada mekan sahibi olmak yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, düşünmeden adımlar atayacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, ister istemez çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada mekan sahibi olmak gördüyseniz:

  • Yarım bıraktığınız işleri veya hedefleri hatırlayabilirsiniz.

Rüyada mekan sahibi olmak ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, şifa edineceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada mekan yatak görmek kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine tabir olunur.

Rüyada tarihi mekan gezmek işveren pozisyonuna geleceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada sürekli aynı mekanı görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada kutsal mekan görmek güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına delalet eder.

Rüyada mekan görmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mekan değiştirmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, refahının ve varlığının artacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada güzel mekan görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, takdir toplayacak işler yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments