Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mekan açmak

Rüyada mekan açmak

Rüyada mekan açmak ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, komşular tarafından kötülenileceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, hayatın kolaylaşacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada mekan açmak gördüyseniz:

  • Yapılacak konuşmalar yeni fırsatların önünü açabilir.

Rüyada mekan açmak maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ferah mekan görmek sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, başarısının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar mekan görmek mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine inanılır.

Rüyada mekan değiştirmek hayat boyu desteği olacağına, eşlerin boşanacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada tarihi bir mekan görmek karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tayyi mekan görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine rivayet eder.

Rüyada mekan sahibi olmak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, bilgilerle donanacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarihi mekan gezmek hayırlı haberler getireceğine, kazancın katlanacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments