Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarihi bir mekan görmek

Rüyada tarihi bir mekan görmek

Rüyada tarihi bir mekan görmek amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarihi bir mekan gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biten olaylara aşırı tepkiler verebilirsiniz.

Rüyada tarihi mekan görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarihi mekan gezmek tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, makam sahibi olacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada tarihi bir mekan görmek hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya yorulur.

Rüyada beyaz mekan görmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, yalan söyleyeceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada mekan açmak deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada güzel bir mekan görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada tayyi mekan görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, emeklerin boş yere harcanacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına delalettir.

Rüyada ferah mekan görmek sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments