Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük mavi balık görmek

Rüyada büyük mavi balık görmek

Rüyada büyük mavi balık görmek endişe verici olaylar yaşanacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada büyük mavi balık gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen işleri yapmakta gecikmemelisiniz yoksa fırsatları kaçırmanız mümkündür.

Rüyada büyük mavi balık görmek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada mavi büyük balık görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Rüyada büyük mavi deniz görmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük mavi ayakkabı giymek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine alamet eder.

Rüyada büyük mavi kelebek görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada büyük mavi göz görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına alamet eder.

Rüyada mavi büyük deniz görmek çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, bunun da rüya sahibine sorun olacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada mavi büyük yılan görmek aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments