Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük mavi göz görmek

Rüyada büyük mavi göz görmek

Rüyada büyük mavi göz görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük mavi göz gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerle kendinizden söz ettirmesini biliyorsunuz.

Rüyada büyük mavi göz görmek büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözleri mavi erkek bebek görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, kredi çekileceğine, ekmek bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü beyaz tenli bebek görmek ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına tabir olunur.

Rüyada mavi gözler görmek Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, insanlardan takdir toplayacağına yorulur.

Rüyada mavi gözlü sevgili görmek aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına inanılır.

Rüyada mavi renk göz görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, üzüntülerinin biteceğine işarettir.

Rüyada mavi erkek gözü görmek beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini mavi gözlü görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments