Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi büyük balık görmek

Rüyada mavi büyük balık görmek

Rüyada mavi büyük balık görmek kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, ferahlayacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine alamet eder.

Rüyada mavi büyük balık gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz, girişimleriniz veya anlaşmalarınız kendinize ihanet ediyor hissi duymanıza neden olabilir.

Rüyada mavi büyük balık görmek kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük mavi balık görmek yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, işlerinin azalacağına tabir olunur.

Rüyada mavi büyük deniz görmek mallarının ve parasının bereketinin artacağına, donatacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada büyük mavi ayakkabı giymek sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük mavi deniz görmek zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük mavi kelebek görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük mavi göz görmek Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, insanların güvenini kazanacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi büyük yılan görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments