Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi büyük yılan görmek

Rüyada mavi büyük yılan görmek

Rüyada mavi büyük yılan görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, Allah’ın yolundan gideceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, çok rahat edeceğine, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi büyük yılan gördüyseniz:

  • Durumunuzu dürüst şekilde değerlendirmelisiniz.

Rüyada mavi büyük yılan görmek yapacağı o işi onaylamayacağına, yeni işlere atılacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına işarettir.

Rüyada büyük mavi göz görmek borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük mavi ayakkabı giymek kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Rüyada büyük mavi balık görmek gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada mavi büyük deniz görmek zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına işarettir.

Rüyada büyük mavi kelebek görmek rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına alamet eder.

Rüyada büyük mavi deniz görmek gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine işaret eder.

Rüyada mavi büyük balık görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments