Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük yemek masası görmek

Rüyada büyük yemek masası görmek

Rüyada büyük yemek masası görmek yönlendireceğine, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, tüm keyfinin kaçacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada büyük yemek masası gördüyseniz:

  • Eğilimlerinize dikkat edin.

Rüyada büyük yemek masası görmek sevinçli haberler geleceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada büyük bir masa görmek sıkıntılarının biteceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük masa görmek alanında marka bir isim olacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok büyük masa görmek tüm beklentilerini yerine getireceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalabalik yemek masasi görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yemek masası satın almak işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada yemek masası hazırlamak başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada eski yemek masası görmek yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments