Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ışıkları yakmak

Rüyada ışıkları yakmak

Rüyada ışıkları yakmak ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, kimden akıl soracağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ışıkları yakmak gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi bilirseniz duygusal tartışmalardan kaçınabilirsiniz.

Rüyada caminin ışıklarını yakmak sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ışıkları yakmak sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada karanlıkta ışık yakmak beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, ona emek vereceğine delalet eder.

Rüyada evin ışıklarını yakmak büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ışığı yakmak kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine işarettir.

Rüyada ışık yakmak elinin bolluk göreceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine rivayet eder.

Rüyada evin ışığını yakmak rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde ışık yakmak doğru bir karar verileceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments