Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateş ışığı görmek

Rüyada ateş ışığı görmek

Rüyada ateş ışığı görmek kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, iyi geçim halinde kalacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, iyi hissedileceğine yorulur.

Rüyada ateş ışığı gördüyseniz:

  • Gittiğiniz davetlerde abur cubur yiyerek aşırı gıda almaktan kaçının.

Rüyada ateş ışığı görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, yeni bir adım atılacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ışığa doğru gitmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına işarettir.

Rüyada uçan ışık görmek işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada parlak beyaz ışık görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına yorulur.

Rüyada bir ışık görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ışığı kapatamamak korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, sağlık içinde yaşanacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine delalet eder.

Rüyada camide yeşil ışık görmek başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı ışıkta geçmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments